Welkom bij van Numaga beagles

28 mrt
van Numaga logo beaglehuis

Van harte welkom op onze website. Ons doel is om gezonde en mooie puppies met een prettig karakter op de wereld te zetten. Wij fokken 1 a 2 nestjes per jaar volgens de regels van de Beagle Club Nederland. Onze hondjes worden op MLS, IGS en Lafora getest. Dit om toekomstige pups een goede start mee te geven. Het is o zo belangrijk dat er alleen maar gefokt wordt met geteste ouders.

Wat wij het belangrijkste vinden is dat de pup in een liefdevol gezien opgroeit. En dat de nieuwe baasjes net als wij nog jaren van dit prachtige ras mogen genieten. Vandaar dat wij de nazorg ook heel belangrijk vinden.

Het moet niet zo zijn dat zodra de pup verkocht is dat de pup dan gelijk vergeten is. Er zijn altijd nog vragen (die wij wellicht nog niet hebben beantwoord op de puppydagen) van de nieuwe baasjes. En dat bedoelen wij nou met de nazorg. De pup is het belangrijkste voor ons, maar ook voor de nieuwe baasjes.

Wij wonen sinds eind 2008 samen met onze dochter haar echtgenoot en met onze kleinkinderen met veel plezier in Milsbeek. Voordat wij naar Milsbeek zijn verhuisd, hebben wij altijd in Nijmegen gewoond. En voordat de beagles in ons leven kwamen hadden wij hier ook een hondentrimsalon. Ook waren wij destijds de trotse eigenaren van twee airedale-terriers. Met deze airedale-terriers deden we regelmatig mee met diverse hondententoonstellingen. Vaak werd de ’terrier-group’ op dezelfde dag gekeurd als de ‘ hound-group.’ Hier kwamen wij in contact met de beagle en sindsdien is dit prachtige ras dan ook niet meer weg te denken uit ons leven.

Het begin: van Numaga Beagles

van Numaga Beagles Pepper
Pepper (Snugglewoods Anastasia)

Onze trots Pepper (Snugglewoods Anastasia) alweer meer dan 20 jaar geleden. Zo blij dat wij het type en het karakter van onze Pepper na al die jaren nog steeds terug zien in de pups. Pepper heeft ons toen de passie gegeven voor het prachtige ras de Beagle.

Heel veel lees plezier op onze website.