De eerste show van onze Beagle’s in 2016.

31 Jan

Clubmatch Winterswijk ( 17-01-2016) Ama Cizia Per Sempre van Numaga ( Figo) best pup in show geworden. Keuze tussen broer en zus ( Appassionato ( Faye ) was voor de keurmeester niet makkelijk . Dank aan  keurmeester  Th.Viets en Y.c.s. v.d Bogert. Zie onderstaande foto.

Figo winterswijk

Mendy (Meant To Be From elly’s Pack ) heeft het ook goed gedaan in Winterswijk.  Best in rasgroep 6. Dank aan keurmeester Th.Viets . Zie onderstaande foto.

Mendy winterswijk

 

Reageren m.b.v. Facebook.

Door uw Facebook-account (eenmalig) te koppelen aan onze website, kunt u supersnel en eenvoudig reageren op onze nieuwsberichten.

Inloggen met Facebook


Reageren zonder Facebook

Heeft u geen Facebook-account maar wilt u toch graag reageren? Dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*)